NOT : Ana yemek ve 4. gruptaki çeşitliliğe yönelik pilot uygulama, Nejmi Kırkbir Öğrenci Yemekhanesi ile Akademik ve İdari Personel Yemekhanesinde başlatılacaktır. İlçelerde hizmet veren yemekhaneler ile Tıp Fakültesi Öğrenci Yemekhanesi bu uygulama kapsamı dışında tutulmuş olup, söz konusu birimlere yalnızca ilk sırada yer alan yemekler gönderilecektir.
Gün | 1. Yemek | 2. Yemek | 3. Yemek | 4. Yemek | Kalorisi |
---|---|---|---|---|---|
9.09.2025 | Ezogelin Çorba | Tavuklu Filiz Kebabı / Misket Köfte | Peynirli Tepsi Böreği | Ayran | -5000 |
10.09.2025 | Yayla Çorba | Hasanpaşa Köfte / Püreli Tavuk Kavurma | Salçalı Makarna | Mevsim Salata / Mürdüm Eriği | -5000 |
11.09.2025 | Mercimek Çorba | Çiftlik Kebap / Pat. Garn Fırın Tavuk But | Meyhane Pilavı | Kavun / Ayran | -5000 |
12.09.2025 | Çoban Salata | Tavuk Haşlama / Et Haşlama | Pirinç Pilavı | Yoğurt / Tulumba Tatlısı | -5000 |
15.09.2025 | Ezogelin Çorba | Ankara Tava / Tavuk Döner | Çoban Salata / Şehriyeli Pirinç Pilavı | Ayran | -5000 |
16.09.2025 | Yayla Çorba | Dom. Soslu Fırın Köfte / Tavuk Sote | Fırın Makarna | Kavun / Erik Komposto | -5000 |
17.09.2025 | Şehriyeli Domates Çorba | Etli Nohut / Kıymalı Karışık Musakka | Şehriyeli Pirinç Pilavı | Karışık Turşu / Haydari | -5000 |
18.09.2025 | Mercimek Çorba | Sebzeli Fırın Tavuk Baget / Bahçıvan Kebap | Bulgur Pilavı | Fırın Sütlaç / Ayran | -5000 |
19.09.2025 | Ezogelin Çorba | Patlıcan Musakka / İzmir Köfte | Makarna | Yoğurt / Elma | -5000 |