NOT : Ana yemek ve 4. gruptaki çeşitliliğe yönelik pilot uygulama, Nejmi Kırkbir Öğrenci Yemekhanesi ile Akademik ve İdari Personel Yemekhanesinde başlatılacaktır. İlçelerde hizmet veren yemekhaneler ile Tıp Fakültesi Öğrenci Yemekhanesi bu uygulama kapsamı dışında tutulmuş olup, söz konusu birimlere yalnızca ilk sırada yer alan yemekler gönderilecektir.
| Gün | 1. Yemek | 2. Yemek | 3. Yemek | 4. Yemek | Kalorisi |
|---|---|---|---|---|---|
| 31.10.2025 | Kerevizli Sebze Çorba | Pat. Garn. Fırın Tavuk But / Dom. Soslu Fırın Köfte | Arpa Şehriye Pilavı | Ayran / Mevsim Salata | -5000 |
| 3.11.2025 | Ezogelin Çorba | Etli Bezelye / Nohut Tava | Bulgur Pilavı | Burma Tatlı / Cacık | -5000 |
| 4.11.2025 | Mercimek Çorba | Terbiyeli Köfte / Etli Filiz Kebabı | Dom. Soslu Fesleğenli Makarna | Mısırlı Lahana-havuç Salata / Ayran | -5000 |
| 5.11.2025 | Mevsim Salata | Et Haşlama / Pat. Garn. Fırın Tavuk But | Şehriyeli Pirinç Pilavı | Yoğurt / Tulumba Tatlısı | -5000 |
| 6.11.2025 | Şehriyeli Tavuksuyu Çorba | Kıymalı Karışık Musakka / İzmir Köfte | Arpa Şehriye Pilavı | Mandalina / Haydari | -5000 |
| 7.11.2025 | Sebze Çorba (kış) | Tavuk Sote / Etli Kuru Fasulye | Pirinç Pilavı | Ayran / Kayısı-üzüm Hoşafı | -5000 |
| 10.11.2025 | Tarhana Çorba | Etli Nohut / Etli Taze Fasulye | Şehriyeli Bulgur Pilavı | Havuç Tarator / Baklava | -5000 |
| 11.11.2025 | Kr. Mantar Çorba | Pat. Garn. Fırın Tavuk But / Hasanpaşa Köfte | İç Pilav | Ayran / Mor Lahana-havuç Salata | -5000 |
| 12.11.2025 | Yayla Çorba | Dom. Soslu Fırın Köfte / Orman Kebap | Salçalı Makarna | Piyaz / Haydari | -5000 |
| 13.11.2025 | Mercimek Çorba | Mantarlı Et Sote / Tavuk Döner | Şehriyeli Pirinç Pilavı | Şekerpare / Ayran | -5000 |
| 14.11.2025 | Ezogelin Çorba | Püreli Tavuk Kavurma / Kıymalı Ispanak | Fırın Makarna | Mandalina / Yoğurt | -5000 |